• Deň narcisov

          • V tomto roku sa v Malých Levároch podarilo vybrať a zaslať nadácii Liga proti rakovine úctyhodných 

                                                                520€.

            ĎAKUJEME!!!

             

          • Výlet na Katarínku.

          • V sobotu 20.4.2024 sa deti z turistického krúžku vybrali na turistiku do Dechtíc, kde je blízko tejto dediny zrúcanina kostola a kláštora. V pláne mali aj jazdu železnicou, no počasie im tentokrát veľmi neprialo. O dôvod sa na toto čarovné miesto vrátiť.

          • Vesmír očami detí - ďalšie milé prekvapenie

          • Každoročne sa naša školy zapája do výtvarnej súťaže Vesmír očami detí, ktorá je na Slovensku veľmi obľúbená. Aké bolo prekvapenie, keď sme sa našli medzi ocenenými a získali sme postup do celoslovenského kola.Sofinke Šišulákovej, , Andreasovi Diviakovi a Sofinke Bohovicovej GRATULUJEME!

          • Deň narcisov 2024

          • Dňa 18.4.2024 v doobedňajších hodinách po našej dedine budú chodiť dobrovoľníci k zbierke Deň narcisov. Ako každoročne túto zbierku zastrešuje naša základná škola. Dovoľte nám osloviť vás aj tento rok s prosbou a zároveň pozvaním k zapojeniu sa do nenahraditeľnej dobročinnej udalosti, ktorá prináša každoročne pomoc a podporu tisíckam ľudí na Slovensku.

            Deň narcisov - jedinečná verejná finančná zbierka na pomoc onkologickým pacientom a ich rodinám
            - sa v tomto roku uskutoční 18. apríla 2024 (štvrtok) naprieč Slovenskom.


            Ide už o 28. ročník zbierky a my sa nesmierne tešíme, že jej dôležitosť a prínos ľudia rok čo rok veľmi
            citlivo vnímajú. Z výnosu zbierky sa poskytuje  pacientom a ich blízkym počas celého roka množstvo
            služieb a foriem podpory: psychosociálnu pomoc, rozsiahle poradenstvo, finančnú podporu, rehabilitáciu,
            advokáciu pacientov a iné. Umožňuje tiež vzdelávanie v oblasti starostlivosti o zdravie a prevencie. Ďakujeme všetkým, ktorí sa na život z inej strany dokážu pozrieť a 
            byť solidárni v podobe pripnutia narcisu a prispenia do zbierky Deň narcisov. Ďakujeme.

          • Návšteva exotického vtáctva

          • Dňa 9. apríla k nám až z ďalekej exotiky prileteli vtáci. Vyskúšali sme si svoju odvahu a nechali sme si ich sadnúť na naše ramená. Pre mnohých to bol veru neskutočný zážitok.

          • Škôlkári u nás

          • Opäť je tu apríl a s ním aj tradičný zápis detí do prvého ročníka ZŠ. 10.apríla sme mali v našej škole Deň otvorených dverí s pripraveným programom pre predškolákov z MŠ. Naši malí prváci sa už nevedeli dočkať návštevy škôlkarov,aby im predviedli,čo všetko sa už v prvom ročníku naučili. Prečítali zo šlabikára hádanky,ktoré predškoláci hravo uhádli,spoločne sme napočítali do 20, precvičili ručičky pred písaním, spolu si zaspievali a zacvičili. Predškoláci sa tiež predviedli.Pekne sa nám predstavili, podpísali sa nám na tabuľu,vyskúšali si sadnúť  do lavice a samozrejme zapojili sa do našich pripravených aktivít. Nakoniec boli obdarení malým darčekom. Pevne veríme,že sa deťom v našej škole veľmi páčilo a tešíme sa na ich ďalšie stretnutie na zápise a v septembri pri nástupe do školy.