• Nový školský rok začína !!!

          • Milé deti a rodičia.

            Začiatok školského roka sa nám nezadržateľne blíži a s ním aj nové dobrodružstvá, kamarátstva, ale aj povinnosti.

            Dovoľte nám preto niekoľko úvodných inštrukcií:

            Slávnostné zahájenie školského roka sa začne v pondelok 4.9.2023 o 8h na basketbalovom ihrisku na školskom dvore. Po úvodnom privítaní sa presunieme do tried, kde deti dostanú základné informácie.

            Žiaci druhého až štvrtého ročníka sa potom presunú na deviatu do kostola, kde bude slávená svätá omša. Deti, ktoré nechodia na náboženstvo môžu ísť zo školy rovno domov. Prváci v škole ostanú a po odchode detí ich pani učiteľka oboznámi s priestormi školy.

            Prvý deň nebude ešte fungovať školská jedáleň. Na obedy majú všetky deti nárok, je ale potrebné nahlásiť tie deti, ktoré či už zo zdravotných, alebo iných dôvodov nebudú školskú jedáleň navštevovať. Od tohto roku bude zmena v odhlasovaní detí na obedy v prípade ich neprítomnosti. Rodič je povinný odhlásiť dieťa do 8.00h u vedúcej jedálne p. Mihálovej na telefónnom čísle 0908 791 256.

            Za deti, ktoré sa zúčastnili jazykového tábora na začiatku prázdnin treba doplatiť za stravu 4 eurá u riaditeľky školy.

            V utorok sa deti budú učiť nasledovne: 1.ročník do 11h, ostatné ročníky budú končiť o 12h. Od stredy bude fungovať vyučovanie podľa rozvrhu, ktorý nájdete na stránke školy s výnimkou prvého ročníka, ktorý bude končiť o 11.40h počas celého týždňa.

            ŠKD bude fungovať od utorka v bežnom režime, teda ranná služba od 6.45h a popoludní do 16h.

            Deti, ktoré majú záujem v tomto školskom roku navštevovať tenisový krúžok pod vedením p.Kaščáka musia prísť v pondelok 4.9.2023 s rodičmi o 16h do areálu školy.

            Ostatné dôležité informácie dostanú deti od svojich triednych učiteliek.

            Prajeme vám príjemný zvyšok voľných dní. Kolektív ZŠ Malé Leváre